Bukuri
1 dite
Receta natyrale kundër rrudhave
Receta që e gjeni më poshtë është e jashtëzakonshme. Mund të jetë edhe një mundësi që ju të anashkaloni operimet estetike. Është një maskë që bën “lifting” të fytyrës tuaj, dhe mund të largojë edhe 10 vjet nga fytyra juaj. Salonet e shtrenjta të bukurisë kryejnë trajtime të ndryshme kozmetikore që mund të zëvendësohen lehtësisht nga kjo masë super-efektive. Madje disa njerëz edhe e konsiderojnë si ekuivalent
8 ore
Mbrojini flokët nga dielli me këto këshilla
1 dite
Sa gjatë mund të përdoren kremrat kundër diellit
1 dite
Receta natyrale kundër rrudhave
1 dite
Dy minuta stërvitje për trup seksi!
1 dite
Maska bukurie me miell qiqrash
2 dite
5 ushqimet që veprojnë më mirë se produktet kozmetike në lëkurën tuaj
4 dite
Maska natyrale për çdo problem të flokëve
1 jave
Kështu mund të keni qerpikë voluminozë
1 jave
Si të heqësh dhjamin në zona të caktuara, shih tek cili trup përfshihesh…
1 jave
Si t’i drejtoni flokët pa përdorur pjaster
1 jave
Depilimi me sheqer, receta tradicionale që nuk dështon kurrë
1 jave
Ja si t'i hiqni puçrat brenda nates