Baste
2 dite
BASTET/ Ky ekip luhet vetëm NJËSH, kundërshtarit i ka mbaruar benzina...
19:00       Sonnenhof Grossaspach – Lotte Sonnenhof në 5 të fundit në shtëpi ka një rekord prej 3-2-0 dhe sot është super favorit për ta fituar bastin ndaj dhe ne do ta luajmë vetëm NJËSH këtë sfidë. Lotte është përballur me një kalendar të ngjeshur dhe në javët e fundit ka luajtur kundër Dortmundit, më pas në kampionat, tashmë luan më mesjavë dhe më pas pritet të luajë sërish në fundjavë dhe du
10 ore
BASTET/ Parashikimi i sfidës, Lihtenshtejn-Maqedoni
10 ore
BASTET/ Parashikimi i sfidës, Kosovë-Islandë
10 ore
BASTET/ Parashikimi i sfidës, Itali-Shqipëri
10 ore
BASTET/ Parashikimi i sfidës, Irlandë-Uells
10 ore
BASTET/ Parashikimi i sfidës, Kroaci-Ukrainë
10 ore
BASTET/ Parashikimi i sfidës, Austri-Moldavi
10 ore
BASTET/ Parashikimi i sfidës, Turqi-Finlandë
10 ore
BASTET/ Parashikimi i sfidës, Gjeorgji-Serbi
1 dite
BASTET/ Koefiçentët janë gabim. Ja si të fitojmë me këtë parashikim
1 dite
BASTET/ Vendasit kërkojnë ta flliqin kundërshtarin. Ky parashikim na bën fitues
1 dite
BASTET/ Sfida më fantastike e mbrëmjes. Ja si ta luajmë në skedinë
1 dite
BASTET/ Ja pse këtij takimi në skedinë duhet t'i besojmë vetëm me gola