1 dite
Bashkia s'i njeh borxhet Flamurtari, Idrizi shpall divorcin...
Bashkia e Vlorës nuk njeh 500 milionë lekët që Sinan Idrizi ka hedhur te Flamurtari. Institucioni më i lartë vendor i ka kthyer përgjigje klubit me shkresë zyrtare.   “Panorama Sport” zbardh argumentimin e bashkisë. “Nuk marrim përsipër të shlyejmë asnjë lloj çrregullimi dhe asnjë pagesë që është kryer jashtë ligjeve dhe normave. Pagesat ndaj trajnerëve dhe lojtarëve janë kryer në formë sponsorizimi dhe nga kontrata individuale. Këto
3 ore
Shashkat dhe tymueset që ndërprenë ndeshjen na turpërojnë!
3 ore
Shqipëria s'ia del të bëjë surprizë, Italia na mposht 2-0
4 ore
Kosova gjen golin e parë, por humbet ndaj Islandës
10 ore
BASTET/ Parashikimi i sfidës, Lihtenshtejn-Maqedoni
10 ore
BASTET/ Parashikimi i sfidës, Kosovë-Islandë
10 ore
BASTET/ Parashikimi i sfidës, Itali-Shqipëri
10 ore
BASTET/ Parashikimi i sfidës, Irlandë-Uells
10 ore
BASTET/ Parashikimi i sfidës, Kroaci-Ukrainë
10 ore
BASTET/ Parashikimi i sfidës, Austri-Moldavi
10 ore
BASTET/ Parashikimi i sfidës, Turqi-Finlandë
10 ore
BASTET/ Parashikimi i sfidës, Gjeorgji-Serbi
10 ore
Hoxha apo Strakosha në formacion? Berisha shton dilemat...