Politikë
21 ore
Alfred Peza: Lekët i kam fituar me punë të ndershme, akuzat nga ziliqarë
Ndërsa Inspektoriati i Lartë i Deklarimit të Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesit (ILDKPKI) nisi sot hetimin për pasurinë e ish-gazetarit sot deputet i Partisë Demokratike, Alfred Peza, ditën e sotme një deklaratë për mediat, sqaron se po i bëhet një padrejtësi të cilën e quan betejë, të nisur ndaj tij nga ziliqarët. Ai përmendi edhe Lulzim Bashën, duke thënë se ai me 4 vjet punë deklaroi mbi 1 milion euro të ardhura, ndërsa vetë Peza tha se
21 ore
Alfred Peza: Lekët i kam fituar me punë të ndershme, akuzat nga ziliqarë