1 dite
Mënyra më e mirë për të humbur peshë me kafe
Të gjithë ne e dimë se kafeja në mëngjes është ajo që na duhet për t’u zgjuar. Nëse e pini atë vonë gjatë natës është shumë e vështirë që të flini. Ajo na bën të ndihemi të fortë dhe energjikë. Është ideale edhe për humbjen e peshës në mënyrë të shpejtë. Kokrrat e kafesë përbëhen nga proteina, yndyrna dhe karbohidrate, si dhe minerale dhe vajra esenciale. Me pjekjen kafesë, numri i kalorife ulet
1 dite
Mënyra më e mirë për të humbur peshë me kafe
4 dite
Ja çfarë duhet të hani pas Ramazanit
1 jave
Si të heqësh dhjamin në zona të caktuara, shih tek cili trup përfshihesh…
1 muaj
Si të ulni barkun tuaj në vetëm 20 ditë
1 muaj
Meshkuj elegantë?! Ja dieta ushqimore që duhet të ndiqni
1 muaj
5 zakone të përditshme që po ju shkaktojnë shtim në peshë
1 muaj
Sa shpesh duhet të hamë sipas ekspertëve të ushqimit
2 muaj
Pija magjike për rënien në peshë, përdorimi jo më shumë se 4 ditë
2 muaj
Harrojeni ujin me limon. Me këtë pije humbni 5 kg në vetëm 12 ditë
2 muaj
Dhjami në bark eliminohet me 3 lugë në ditë nga kjo përzierje
2 muaj
Dobësohuni shëndetshëm 3 kilogramë në javë duke ndjekur këto këshilla
2 muaj
Blerina Bombaj: Si të rrëzosh peshën kur je tipi i trupit "mollë" dieta molle