Shtëpia
2 dite
Hekurosni rrobat në pak minuta vetëm me këtë truk të thjeshtë
Nëse ka diçka që amvisat me siguri e bëjnë pa dëshirë, është pikërisht hekurosja e rrobave. Ajo ju merr kohë dhe për më tepër kërkon një kujdes ndaj rrobave delikate që mund të dëmtohen lehtësisht. Por, me këtë truk të thjeshtë nuk do ta ndjeni më lodhjen që shkakton hekurosja. Për këtë ju duhet vetëm një copë letër alumini. Letra e aluminit është një objekt i përdorur kryesisht për paketimin e ushq
20 ore
Këto 3 përbërës do të mbajnë “gjallë” lulet tuaja të preferuara
2 dite
Vendosni pak nga ky lëng natyral te pllakat e banjos dhe lëreni të veprojë 10 minuta
2 dite
Hekurosni rrobat në pak minuta vetëm me këtë truk të thjeshtë
3 dite
Ja pse shtëpia juaj është gjithmonë rrëmujë: 5 shkaqet dhe zgjidhjet
1 jave
Rrobat e mia nuk ishin asnjëherë borë të bardha dhe me aromë freskie pas larjes, derisa fqinja më tregoi këtë sekret
1 jave
Ky është sekreti se si ti skuqni patatet të mënyrë perfekte
2 jave
Si të pastroni lehtësisht yndyrën nga muret, pllakat apo dollapët rreth e rrotull sobës me këtë përzierje
3 jave
Mushkonjat dhe buburrecat do të ngordhin menjëherë me këtë recetë të përgatitur në shtëpi!
3 jave
Për një tualet gjithmonë të pastër ju nevojitet vetëm kjo përzierje
4 jave
Si të pastroni atletet e bardha me 2 përbërës natyral
4 jave
Shtoni 1 gotë lëng dhe do të keni rroba të bardha si sapo blera
1 muaj
Nëse i keni këto gjëra nëpër mure, hiqini menjëherë