Telenovela
21 ore
"Nje Pjese e Imja" Defne lirohet nga burgu ... ja cfare do te ndodhe neser
-Soneri dhe Defne bejne plan qe Defne te dale nga burgu. -Soneri takohet me Elifin ai sillet mire me te. -Kahraman flet me Myzhganin ajo i thote qe Xhelali nuk i ka propozuar akoma per martese. -Doktori i Kijmetes shkon ne kompanine e Kahramanit dhe i tregon qe gjendja e saj eshte e keqe. -Maksuti do qe te genjeje Sadeten per te shitur aksionet ne kompani. -Melek shkon ne kompani per te falenderuar Jakupin, ajo do ti kerkoje leje per lidhjen me Selimin. -Elif dhe Kahraman shoqerojne Kijmeten ne spital ata vendosi te kujdesen per te. -Defne lirohet nga burgu Kahraman cmendet kur e merr v
18 ore
"Mes dy Dashurish" Neriman i shterngon doren Maxhidit dhe largohen ... ja cfare do te ndodhe neser
20 ore
“Sarasvatiçandra”, Kumud shtatzënë? Ja e vërteta!… mësoni çfarë do ndodhë nesër
21 ore
"Nje Pjese e Imja" Defne lirohet nga burgu ... ja cfare do te ndodhe neser
1 dite
Sarasvatiçandra”, Guman arrestohet… ja çfarë do të ndodh nesër
1 dite
Dieta e cila ju dobëson për një muaj dhe që përdoret nga aktorët
3 dite
"Mes dy Dashurish" Kush do te shkoje ne takim Nerimani apo Pelini ... ja cfare do te ndodhe te henen
3 dite
“Sarasvatiçandra”, Guman arrestohet… ja çfarë do ndodhë të hënën
3 dite
"Nje Pjese e Imja" Jakupi i tregon Kahramanit cdo gje qe i ka bere ... ja cfare do te ndodhe te henen
4 dite
"Mes dy Dashurish" Maxhid i shpreh serish dashurine Nerimanit ... ja cfare do te ndodhe neser
4 dite
“Sarasvatiçandra”, Guman merr vesh se Kabir është gjallë, si do të reagojë ajo?… ja çfarë do ndodhë nesër
4 dite
"Stina e Qershive" Ajaz ndahet nga Ejky ... ja cfare do te ndodhe neser
4 dite
"Mbreteresha e Nates" Selin i tregon Kartallit qe Osmani eshte djali i tij ... ja cfare do te ndodhe neser