4 dite
Shkarkimi për 24 orë, Kamza rikthen Devollin në stol
5 dite
Plas te Kamza, përjashtohen trajneri dhe 3 futbollistë
1 jave
Edhe në Kategorinë e Parë tani duan arbitra maltezë
1 jave
Shitja e Elbasanit, krijohet grupi i aksionerëve të rinj. Ja emrat
1 jave
“Të mund edhe po luajtëm në 3 të natës, ia latë Besëlidhjes”
1 jave
Futbolli jepet me “koncesion”, si po trukohet Kategoria e Parë
1 jave
Në Burrel ndodhin të gjitha, gjakoset lojtari i Kamzës...
1 jave
Kategoria I / Besëlidhja kalon Erzenin dhe kërcënon Kamzën
2 jave
Kategoria e Parë, formula e re “rindez” kampionatin
2 jave
Skandali shqiptar, trajnerin e shkarkojnë se s'pranoi të linte ndeshjen
2 jave
Kategoria I / Lushnja thyhet në shtëpi, Kamzën e ndal Burreli
3 jave
Kategoria I / Lushnja dhe Kamza, më pranë Superiores