Seks
23 ore
Si të bëni seks me ndihmën e gjinjve
Shumica e meshkujve është e preokupuar me gjinjtë e femrave, andaj edhe vetë ideja që penisi i tyre gjendet midis gjinjve të cilat dëshirojnë aq shumë ti shikojnë dhe ti prekin është qëllim në shenjë. E pra, përfundimisht, nuk do të jeni të parët të cilët e kanë bërë këtë, sepse “boob sex” është teknikë seksuale goxha e popullarizuar, transmeton Telegrafi. Hidhni lubrifikantLejoni që t’ju bëjë masazh gjinjve dhe n&eu
6 ore
Seks/ Tani është koha! Mësoni këto këshilla dhe tregohuni të përdala në shtrat
23 ore
Si të bëni seks me ndihmën e gjinjve
1 dite
Si të bëni seks me ndihmën e sisëve
1 dite
E pabesueshme, kaq shumë mund të zgjasë orgazma tek femrat
1 dite
Bëni seks para se të dilni me partnerin, për të shmangur këto incidente
2 dite
Meshkuj, zbulohet arsyeja pse ju braktisin femrat
2 dite
Arsyet pse femrat bëhen të dashurat e një burri të martuar
3 dite
Fakte befasuese mbi dallimet midis orgazmës së mashkullit dhe asaj të femrës
3 dite
Studimi shokues: Ja sa herë duhet të bësh seks që të ndihesh i lumtur
3 dite
Seks në spital duke pritur të lindte
4 dite
FOTO +16 /Pas këtyre veprimeve femra do bjerë pa ndjenja gjatë seksit
4 dite
Këto janë shenjat që tregojnë se dikush digjet për seks